BESNİ BELEDİYESİ’NDE KAR MESAİSİ BAŞLADI
26.01.2024

Besni ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ile beraber Besni Belediyesi Personelleri kar temizleme çalışmalarına başladı.

Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ile çalışmalarına başlayan ekipler şehrin ana arterlerinin açık kalması için çalışmalarına devam ederken, kaldırımlarda oluşan birikintilerinde temizliğini gerçekleştiriyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, “Sabah erken saatlerde ilçemizi etkisi altına alan kar yağışı ile ekiplerimiz ilk andan itibaren ana arterlerimiz olmak üzere, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açma çalışmalarını sürdürüyor. Tüm personel arkadaşlarıma şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca araç sürücülerinin kış lastiği ve zincir olmadan trafiğe çıkmamaları, vatandaşlarımızın binaların üzerinde biriken kar kütleleri ve oluşabilecek sarkıtlar sebebiyle bina saçakları altında durmamaları ve soba zehirlenmelerine karşı dikkatli olmaları önemle rica ediyorum” dedi.