“Doğadaki İnsan” Besni’de

TRT Haber’in sevilen programlarından ‘Doğadaki İnsan’ Programının sunucusu Serdar Kılıç ve ekibi Belediyemizin organizasyonuyla Besni’de program yaptı.

Besni’nin doğasında 3 gün çekim yapan ekip Besni kültürünü ve doğa yaşamını konu alan belgesel çekiminin ardından Besni Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan Serter ile beraber Besni Kapalı Çarşısını gezdi.

‘Doğadaki İnsan’ ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız Gökhan Serter, “TRT Haber'in sevilen programı 'Doğadaki İnsan'  ekibini ilçemizde ağırlamış olmaktan mutluluk duyduk. Bu vesileyle Besnimizin kültürünü tanıtım çabasından dolayı Serdar Kılıç ve ekine teşekkür ederiz.” dedi.

Belediye Başkan Yardımcımız Serter, ‘Doğadaki İnsan’ programının sunucusu Serdar Kılıç’a Plaket ve 29 Ekim 1937’de çekilen Cumhuriyet Bayramı tablosunu hediye etti.