BESNİ BELEDİYESİ VE BESNİ İLÇE MÜFTÜĞÜNDEN ORTAKLAŞA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA GECESİ

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Besni Belediyesi ve Besni İlçe Müdürlüğü işbirliği ile 18 Mart  Pazar Günü Besni Şehit Eren Kupal Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde çeşitli anma ve kutlama etkinlikleri düzenlenecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk’’ Ecdadın bizlere bıraktığı vatanı gelecek nesillere en güzel şekilde ulaştırmak  ve anlatmak için çalışırken; temelleri çok eskilere dayanan birlik ve beraberlik ruhumuzu da sarsılmaz şekilde yaşatmaya devam ediyoruz. Bu düşünce ile ilçe müftülüğümüz ile ortaklaşa 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Gecesi Tertip Ettik. Proğama Tüm Hemşehrilemizi Bekliyoruz’’ dedi. Başkan Öztürk Konuşmasının devamında Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü kutluyor, kanlarıyla vatan toprağını sulayan, dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle anıyorum’ şeklinde konuştu.