Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet EMRE ' nin 10 Nisan Polis Haftası Mesajı

10 Nisan 1845 yılında kurulan Polis Teşkilatı, halkın güven içerisinde yaşaması, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü adına yaptığı hizmetler neticesinde, milletinin gönlünde taht kurmuştur. Öyle ki; Polis teşkilatımıza vatandaşlarımız her zaman güvenmiş ve onun yanında yer almıştır.

Sıcak soğuk, gece gündüz demeden, çok ağır çalışma şartları altında, toplumun huzuru adına hayatını tehlikeye atarak görev yapan polislerimiz her türlü övgüyü hak etmektedirler. Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla mümkündür.

Bu vesile ile; Polis Teşkilatımızın 174 üncü Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor; görevi başında şehit düşen, aramızdan ayrılan güvenlik mensuplarımıza Allah'tan rahmet; gazi olanlara ve görevleri başında olan personele sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Eyyüp Mehmet EMRE

Besni Belediye Başkanı