BAŞKAN ÖZTÜRK GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK’A BESNİ ŞEHİR ŞEHİR STADININ YENİLENMESİ TALEBİNDE BULUNDU.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Adıyaman Ak Parti Gençlik Kolları 5.Olağan Kongresine katılmak üzere Adıyaman’a geldi.

Bakan Bak’ın Adıyaman ziyareti esnasında Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk Bakana bilgi not’u takdim ederek Besni Şehir Stadının yenilenmesi talebinde bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Öztürk ‘’ Bilindiği Üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Sn.Dr.Osman Aşkın Bak Beyefendi Gençlik Kollarımızın Kongresine Katılmak üzere Adıyaman'a Teşrif ettiler. Spor Şehri Olan Besni’mizde Yapımı 25 Yıl’ı Aşmış, Çürük Raporu Verilmiş, İlçemiz İçin Modernizesi ve Restorasyonu Önem Arz eden, Yıkılma Tehlikesi Bulunan ,Bal Ligi Adayı Besni Bld Spor ve Besni Spor Takımlarımıza ve Taraftarlarımıza Yetmeyen, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tarafından da Bakanlığa Müracaatının yapıldığı Şehir Stadımızın yenilenmesi hususunda bakanımıza talepte bulunduk ‘’ dedi.