BAŞKAN ÖZTÜRK ANKARA ZİYARETİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI.

Bir takım girişimlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Besni Belediye Başkanı İbrahim  Öztürk  Konu ile ilgili Sosyal Medya Hesabında Yaptığı Açıklamada ‘’ T.B.M.M Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın ve Adıyaman Milletvekilimiz Salih Fırat ile birlikte Erkenek Suyu Projesi Yapım işinin İhaleye çıkması  hususunda Sanayi Bakanlığımız ve Dsi ile, Hızlı Tren Hattının  Besni’mize en yakın bölgeden geçmesi  ile alakalı Devlet Demir Yolları ile  Ösym  sınav merkezinin Besniye  açılması hususunda Ösym ile görüşerek bir çok konuda girişimlerde bulunduk. ilçemiz için önem arz eden bu hususlarda bizlerden desteklerini esirgemeyen T.B.M.M Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın’a,Adıyaman Milletvekillerimiz Salih Fırat’a,Adnan Boynukaraya ve İbrahim Halil Fırat’a  Şahsım ve İlçem Adına teşekkür ediyorum.’’ Dedi.