ALİ ERDEMOĞLU İSMİ MAHALLEYE VERİLDİ

Besni Belediye Meclisinin kararı ile Çat ve Korupınar Mahallerinden geçen 50 mt genişliğindeki Adıyaman-Gaziantep çevre yolu olmak üzere yolun güney kısmında kalan bölgeye  ALİ ERDEMOĞLU MAHALLESİ Adının verilmesi kararı alındı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk’’
İlçemizin bir çok alanda bilhassa Eğitim alanında gelişmesi yönünde Besni’ li Bilge Rahmetli Mehmet ERDEMOĞLU’ nun yaptığı hizmetler saymakla bitmez. Mehmet amcanın evlatları Ali ERDEMOĞLU, İbrahim ERDEMOĞLU ve Mahmut ERDEMOĞLU da babalarının yaptığı hizmetlerin üzerine yenilerini ekleyerek İlçemizin gelişmesi yönünde her kesimin takdirini kazandığı gibi övünç kaynağımız olmuştur. Bu itibarla İlçemizin Çat ve Korupınar Mahallerinden geçen 50 mt genişliğindeki Adıyaman-Gaziantep çevre yolu olmak üzere yolun güney kısmında kalan bölgeye  Değerli Ağabeyim ‘’ALİ ERDEMOĞLU MAHALLESİ ’’ isminin verilmesi Belediye Meclisimizde Oy birliği ile kabul edilmiştir. Hayırlı Uğurlu Olsun’’dedi.