AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Genel merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin İlçemizi Ziyaret Ettiler..

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı sayın Ahmet Aydın ve AK Parti Adıyaman İl Başkanımız Mehmet Dağtekin ilçemizi ziyaret ettiler.. Kaymakamımız Sayın Bedirhan İmamoğlu’nun da teşrif ettiği Ziyaretleri esnasında ilçemizi daha refah ve modern bir şehir haline getirmek için yaptığımız çalışmalar neticesinde onaylanan projelerimizin son durumu hakkında basın açıklaması yapıp bilgilendirmelerde bulundular..

Eyyup Mehmet Emre
Besni Belediye Başkanı